Un şofer băut a UCIS doi tineri de 18 ani şi a rănit un pe un al treilea, acesta fiind internat în stare critică

Tragedia s-a întâmplat ieri în jurul orei 06, când pe drumul DN22, la Palazu Mic în Constanţa, a fost înregistrat un grav accident de circulaţie, scriu cei de la observator.tv

Un tânăr de 22 de ani care era la volanul unui autoturism marca BMW, a intrat pe contrasens într-o curbă şi s-a lovit în plin de Loganul condus de Vlad Andrei, aruncându-l de pe şosea, pe câmp.

În autoturismul aruncat în afara părţii carosabile se aflau trei tineri, doi dintre aceştia fiind declaraţi morţi de către autorităţile prezente la faţa locului, iar un al treilea tânăr a fost transportat de urgenţă la spital aflându-se în stare gravă. Victimele erau din județul Tulcea.

În urma testelor făcute cu aparatul alcooltest, polițiștii au descoperit că şoferul era băut, având alcoolemia de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De reţinut că în autoturismul BMW se aflau două persoane, iar acesta a ieşit şi el de pe carosabil, s-a răsturnat pe o parte, numai că printr-o minune, şoferul băut şi pasagerul din dreapta au scăpat făra nicio leziune.

loading...

Șoferul de 22 de ani a fost acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Luni, tânărul urmează să fie dus la judecător cu propunere de arestare preventivă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv