Marea Britanie – ANDRA de 28 de ani, mamă a doi copii şi însărcinată cu al treilea, a fost înjunghiată de 40 de ori

O tragedie greu de imaginat s-a întâmplat în Marea Britanie, acum la început de an 2019. Conform celor de la regatulunit.com care citează BBC, românul Ioan Câmpeanu, în vârstă de 44 de ani, a înjunghiat-o de mai multe ori pe Andra Hilitanu, de 28 de ani, în baia casei lor din Nord-Vestul Londrei. Datorită crimei şi copilul din pântecul tinerei mămici a fost omorât.

Se numea Andra Hilitanu şi era mama a doi copii, fiind însărcinată cu al treilea, când a fost înjunghiată de 40 de ori de către iubitul ei. Aceasta a sângerat până la moarte din cauza unei răni la nivelul gâtului.

Cei de la salvare au declarat că Andra Hilitanu putea trăi, însă Câmpeanu nu a sunat imediat la ambulanță. Acesta a chemat salvarea după două ore, timp în care a condus și a vorbit cu soția și fiica lui din România.

Ciudat este că, Câmpeanu nu a arătat pic de emoție când a primit 26 de ani de închisoare. Judecătorul i-a spus: „Nu ți-a părut rău pentru ce s-a întâmplat în acea noapte”.

„Acesta a fost un atac brutal și îndelungat în care nu i-ai arătat milă. Teroarea și agonia prin care a trecut sunt prea teribile pentru a ți le imagina”.

loading...

„Ea a murit într-un mod oribil, după ce a fost lăsată să sângereze după un atac prelungit într-o țară departe de casă. Ea putea supraviețui dacă ajutoarele erau chemate când trebuia”.

Colega de apartament, Tonka Nikolova, a mărturisit că a găsit-o plângând pe podeaua bucătăriei, plină de vânătăi, indicând faptul că a fost atacată în mod repetat de către ucigașul său.

NOTĂ: Se pare ca românul era dependent de cocaină în momentul crimei.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din styrăinătate, pe portalul regatulunit.com

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Italia - Românul Ioan Apostol de 33 de ani, a fost arestat la Appennino Dauno pentru că îşi bătea soţia ca să-i dea bani de băutură - Ştiri de Actualitate!
  2. A fost prins tânărul care a înjunghiat o profesoară de la Colegiul "Spiru Haret" din Ploiești. - Ştiri de Actualitate!

Comments are closed.