O viaţă CHINUITĂ! Unui român i-au trebuit 15 ani să ajungă înapoi în România. Copilul i-a plătit biletul de întoarcere ACASĂ

Povestea cerşetorului român „Nicolino” (poreclă dată de locuitori) a ajuns la urechile tuturor. Majoritatea comunităţii din micul orăşel San Giorgio Albanese, aparţinând provinciei Cosenza îl cunoşteau pe românul Neculai Negrii, cerşetorul din faţa bisericii, scriu cei de la gazetaromaneasca.com

Într-o zi, românul nostru a încasat o lovitură la cap, iar în acel moment a intervenit poliția locală să cerceteze cazul.

Este povestea unui om fără adăpost, cunoscut tuturor ca „Nicolino”, care timp de cincisprezece ani, a fost văzut pe o bancă într-o zonă situată în fața bisericii principale a orașului calabrez.

Datorită intervenției poliției din San Giorgio Albanese a reușit să-și revadă fiul pe care nu l-a văzut de când era copil.

Totul a început odată cu găsirea unor urme de sânge în apropierea bancii unde stătea de obicei românul. Poliția a lansat investigații pentru a stabili ce s-a întâmplat și, iar după ce a observat că omul a fost rănit în cap, l-au întrebat dacă el a avut o problemă cu cineva și dacă este rănit.

loading...

Cerşetorul a spus apoi că s-a răsturnat din greșeală cu capul pe banca unde a dormit. Polițiștii au cerut informații și de la Consulatul României și i-a găsit în România fiul pe care nu-l mai văzuse de când plecase și îl lăsase la vârstă fragedă.

Cei de la Consulatul Român, l-au găsit pe fiul lui Neculai, un băiat douăzeci și șase de ani, care a spus că este fericit să-și îmbrățișeze tatăl, pe care el nu îl văzuse și nu-l mai auzea de peste zece ani.

Imediat tânărul a cerut să plătească cheltuielile de călătorie pentru a permite tatălui să ajungă în România, unde locuiește. După ce au încheiat procedurile necesare pentru a se întoarce acasă, carabinierii s-au deplasat cu Nicolino pentru a-l însoți la stația de autobuz.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
gazetaromaneasca.com

Iată condiţiile în care a trăit românul nostru atâţia amar de ani …