ACCIDENT TERIFIANT! Patru bărbaţi au MURIT pe loc, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un copac…

Un apel făcut la numărul de urgenţă 112, la ora 07.04, anunţa o tragedie fără margini petrecută pe un drum din Teleorman. Patru bărbaţi şi-au pierdut viaţa, după ce maşina în care se aflau, un BMW Seria 5, s-a izbiz violent de un copac. Teribilul accident s-a produs în Teleorman, la Dobroteşti, pe DN 65 A, scriu cei de la observator.tv

În momentul accidentului, impactul cu copacul a fost atât de violent, încât BMW-ul seria 5 s-a rupt efectiv în două, iar cei patru bărbaţi care se aflau în maşină au murit pe loc.

Forţele de intervenţie deplasate la faţa locului, au găsit cele patru victime, dar din păcate pentru ele nu s-a mai putut face nimic.

Doi dintre bărbaţi, se aflau proiectaţi în exteriorul maşinii, iar alţi doi, cei care se aflau pe locurile din fata, erau încarceraţi.

La intervenţie s-au deplasat două echipaje de la Punctul de lucru Dobroteşti, cu un SMURD şi o autospeciala de stingere ce are în dotare modulul de descarcerare şi un echipaj medical al SAJ, care a declarat decesul celor patru bărbaţi şi doua echipaje de la poliţie.

loading...

Cazul a fost preluat de poliţie pentru definitivarea cercetărilor.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv