ITALIA – Un român de 33 de ani a fost găsit MORT în propria locuinţă. Se pare că EPUIZAREA ar fi cauza decesului …

Un tânăr român de 33 de ani a fost găsit mort în locuinţa sa situată lângă orașul Napoli. Prietenii bărbatului au anunţat imediat autorităţile locale pentru a-l găsi pe acesta, deoarece nu mai fusese văzut de mai multe ore. Totul s-a întâmplat în localitatea Pago Vallo Lauro, scriu cei de la stiridiaspora.ro

Prietenii uu încercat mai întâi să-l contacteze, dar telefonul lui era închis de prea multe ore. Apoi, îngrijorați de absența lui ciudată, au alertat poliția.

Solicitați să intervină, carabinierii stației de la Pago del Vallo di Lauro, împreună cu personalul de la 118 au intrat în casă. Nu a mai rămas nimic de făcut pentru medicii de salvare decât să constate decesul românului.

Este probabil ca tânărul să fi murit din cauza unui stop cardiac, dar investigațiile vor clarifica orice îndoială. Prietenii românului spun că acesta muncea foarte mult și era obosit în ultima perioadă.

Între timp, trupul său a fost încredințat municipalității în așteptarea unor decizii ulterioare ale sistemului judiciar.

loading...

Conform primelor investigații, corpul nu ar arăta semne de violență.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul stiridiaspora.ro