Un bărbat a lăsat însărcinată o femeie care se afla de 10 ani în comă. Incredibil cine este acest individ …

O întâmplare fără precedent a ieşit la iveală într-un azil din Phoenix, în momentul când o tânără de 29 de ani, a fost observată de către medicii de specialitate că este însărcinată. Inedit este faptul că tânăra din Arizona, se află de mai bine de un deceniu în stare vegetativă, scriu cei de la stirileprotv.ro citând ediţia online CNN.

La sfârşitul anului trecut, pe 29 decembrie, tânăra aflată în comă, a născut având complicaţii destul de grave, iar din declaraţiile medicilor s-a alfat că doar o minune a făcut ca cei doi să supraviețuiască. Astfel, tânăra a reuşit până la urmă să aducă pe lume, un bebelușul între zidurile azilului din Phoenix.

După ce s-a aflat despre copil, poliţiştii au intervenit şi au cerut o expertiză medicală, prin prelevarea de probe ADN de la toţi cei implicaţi în îngrijirea tinerei aflate în comă şi de la bebeluşul născut în luna decembrie.

În urma efectuării ADN-ului, a fost găsită o compatibilitate de 100% între nou născut şi asistentul medical Nathan Sutherland în vârstă de 36 de ani, faptă urmată de arestarea acestuia.

Bărbatul este acum acuzat de agresiune sexuală asupra unui adult vulnerabil, au declarat cei care se ocupă de anchetă.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
stirileprotv.ro