Elena de 27 de ani și-a ştrangulat cei doi copii și apoi le-a dat foc. Pe Instagram era o mamă model şi avea 27.000 de followeri

O tânără mămică de 27 de ani din Rusia și-a strangulat cei doi copii, le-a dat foc într-o pădure după care s-a întors acasă cu rămășițele. Incredibil este faptul că aceasta, cu puţin timp în urmă, alimentase la o staţie de carburanţi şi le cumpărase copiilor câte un baton de ciocolată, drept ultim cadou.

Elena Karimova este din Nijni Novgorod si a fost surprinsă de camerele de supraveghere cu puțin timp înainte de a-și pune în practică planul diabolic. Femeia avea doi copii, o fetiță de patru ani pe nume Khadizha și un fiu de doar doi pe nume Suleiman. Aceasta se pare că a plănuit uciderea celor doi copii, deoarece a avut grijă să achiziționeze din magazin si o sticlă de gaz pentru brichetă.

După ce a alimentat maşina cu carburant, femeia s-a s-a îndreptat spre o pădure. Potrivit celor de la observator.tv care citează The Sun, după aproximativ o oră, Elena Karimova i-ar fi sufocat și le-ar cărat trupurile între copaci, pentru a le da foc.

Fiindu-i frică de faptul că locanicii ar fi putut să vadă fumul, Elena a stropit cu apă rămășițele celor doi copii, după care le-a încărcat în autoturism și a plecat spre casă. A doua zi, Karimova a dus rămășițele într-o magazine abandonată, iar ca să ascundă crima comisă, a dat foc clădirii.

Ajunşi la faţa locului, pompierii au găsit câteva oase mici, dar iniţial au crezut că sunt ale unui câine, numai ca la o examinare mai atentă și-au dat seama că au de a face cu două trupuri de copil. Tot ce mai rămăsese era un singur picior.

loading...

Tânăra mămică a fost interogată de către organele de poliţie care au reuşit să scoată de la aceasta tot adevărul. Motivul principal al teribilei crime a fost incredibil de crezut, Elena declarând faptul că “nu putea să-i mai crească”, datorită efortului financiar destul de mare, ţinând cont că, aceasta nu mai avea susţinerea soţului, fiind divorţaţi de ceva vreme.

Cu toate acestea, femeia cheltuia peste 500 de euro pe lună pe vacanțe în țări străine sau închirieri de mașini.

Familia tinerei s-a declarat îngrozită de tragedie și a refuzat să creadă că Elena ar putea fi vinovată.

Teribila crimă a avut loc în data de 26 aprilie 2018, numai că, pe data de 21 ianuarie 2019, au fost date publicităţii, toate detaliile importante care au dus la producerea dublei crime.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv