Gianina din „Las Fierbinţi” a pozat fără sutien! „Este SEXY şi SENZUALĂ chiar dacă ar POZA într-un SAC”

O fotografie nevinovată a făcut furori pe reţelele de socializare, iscând printre susţinători, o avalanşa mare de comentarii, pro sau contra, scriu cei de la click.ro

Pe actrița Anca Dumitra care interpretează personajul „Gianina” din serialul „Las Fierbinți”, o cunoaştem mai bine spus din privinţa personajului şi mai puţin, în ceea ce priveşte tânăra femeie în viaţa de zi cu zi.

„Gianina” este în serial o fată naivă și cuminte de la țară, iar pe reţelele de socializare o descoperim ca fiind o divă sexy si foaret frumoasă. Aceasta a surpins de curând, deoarece s-a lăsat fotografiată într-o ipostază senzuală, așa cum personajul ei nu a apărut niciodată în serialul de la Pro TV.

De aici ne putem da seama că, ea și personajul jucat în serialul românesc „Las Fierbinți” nu prea se bucură de multe lucruri în comun. Actriţa Anca Dumitra și-a surprins de mai multe ori admiratorii virtuali cu poze sexy publicate pe rețelele de socializare, fiind obișnuită să se lase fotografiată în ipostaze destul de deocheate dar decente.

Se poate spune că fetiţa din serial nu seamănă aproape deloc cu actriţa din viaţa reală, acesta fiind fără reţineri când vine vorba de a se fotografia fără să poarte sutien.

loading...

Controversele internauţilor au plecat de la faptul că, aceștia nu au putut asocia rolul jucat de Anca Dumitra pe micile ecrane cu ipostazele sexy pe care aceasta le prezinta periodic în mediul online.

În urma vizionării de către admiratori a pozelor încărcate în mediul online, au apărut în principal aprecieri făcute la superlativ, dar şi câteva reproşuri de la unii care nu sunt de acord cu expunerea „intimităţii”.

În mai puţin de 12 ore, acriţa Anca Dumitra a reuşit să strângă în jur de 6.000 de like-uri și nu a prea băgat în seamă criticile prietenilor ei virtuali.

În timp ce unii i-au apreciat îndrăzneala, alți internauți au văzut diferit situația. „Hmmm… am dat zoom și da, ți se vede sfârculeţul. Ăla cam trebuia să rămână pentru iubit și viitorul copil”, a comentat un fan. „La ce ochișori superbi ai, puteai să pozezi și într-un sac, că tot frumoasă erai. Nu te transforma într-o altă divă sexy, că e plin… Deja sexualitatea este peste tot”, a fost părerea unui alt internaut.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
click.ro