Şi-a UCIS SOŢIA pentru că “flirta cu bărbați diferiți”. Băieţelul vitreg al acestuia a sunat-o pe bunică să-i spună: “Mi-a ucis mama cu un cuțit”

Un băieţel din Rusia a trăit de curând drama vieţii lui, când în miez de noapte a fost trezit de cearta părinţilor lui şi a asistat la cea mai oribilă crimă pe care nu şi-o imagina niciodată.

Într-un apartament din orașul rus Novosibirsk, trăia o familie compusă din Eldar Movsumov de 35 de ani, Olesya Lisina de 29 de ani si băieţelul lor, Denis Lisin.

Ediţia online stiri.aiudeanul.ro care citeaz Daily Mail, ne informează despre trauma teribilă trăită de către băiețelul de patru ani care a văzut cum tatăl vitreg a înjunghiat-o mortal pe mama sa. Ulterior băiatul pe nume Denis Lisin a sunat-o pe bunica sa, Nadejda Shelepova. Printre lacrimi, la telefon el i-a spus: “Mi-a ucis mama cu un cuțit”.

În urma cercetărilor efectuate de către anchetatori, s-a stabilit că băiatul a luat telefonul de lângă cadavrul mamei asasinate, în momentul când tatăl lui vitreg a fugit. Speriat și înfricoșat pentru că a asistat la terifianta crimă, băiatul a sunat-o imediat pe bunică pentru a cere ajutor.

Anchetatorii au descoperit ca tatăl era unul foarte gelos şi o suspecta pe Olesya Lisina, mama băiatului, de infidelitate, declarând ulterior că aceasta era necredincioasă și “flirtează cu bărbați diferiți”. Băiețelul i-a mărturisit bunicii sale Nadejda Shelepova, în vârstă de 48 de ani, că mama și partenerul ei s-au certat și nu a mai putut să doarmă.

loading...

Criminalul a folosit un cuțit de bucătărie pentru a provoca o rană fatală femeii. “Copilul nu dormea ​​pentru că adulții au început să se certe tare spre dimineață”, a spus o sursă din cadrul anchetei. Bărbatul a lovit-o pe femeie în zona inimii. Băiatul a fost martor la întreaga scenă. După ce a ucis-o pe mamă, tatăl vitreg a închis ușa și l-a lăsat pe copil cu mama lui mortă în apartament. Băiatul știa cum să folosească telefonul mobil. El a sunat-o pe babușca (bunica) și i-a spus că mama lui a fost ucisă. Bunica a sunat la poliție care a reușit în scurt timp să-l prindă pe criminal.

Suspectul a fost interogat și se confruntă cu o acuzație de crimă. Potrivit surselor, copilul este acum în custodia rudelor sale. El este supravegheat de aproape și i se acordă asistență psihologică.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
stiri.aiudeanul.ro