A murit la 19 ani pentru că, în loc să-şi urmeze tratamentul, a ales să dea naştere unui copil, să devină mamă

O tânără de doar 19 ani a murit din cauza leucemiei, deoarece a ales să dea naștere unui bebeluș, în loc să urmeze din timp un tratament care i-ar fi putut salva viața, scriu ce de la observator.tv

La sfârşitul anului trecut, în data de 29 decembrie, Brianna Rawlings, din Sydney, Australia, s-a stins în urma unei forme rare și agresive de cancer la sânge.

Cu toate că a fost avertizată de medicii de specialitate, tânăra a decis că prioritatea este bebeluşul care îl purta în pântec, nu a dorit să facă întrerupere de sarcină şi a ales să devină mamă. Din declaraţiile ei se poate bine înţelege că, aceasta a fost cea mai grea decizie luată în viaţa ei, chiar dacă şansele de supravieţuire se reduceau la mai puţin de jumătate.

Imediat, tânăra a făcut o infecție la sânge, pe care a transmis-o și bebelușului. Atunci, Brianna a început să acuze dureri cumplite, obligând medicii să-i facă cezariană cu aproximativ trei luni înainte de termen, totul doar pentru ca micuţul din pântecul ei să fie salvat.

“Tot ce mi-am dorit a fost să am o familie”

loading...

La doar 12 zile de la naştere, băiețelul a încetat din viață. “Au fost cele mai bune 12 zile ale vieții mele. A fost greu și dureros. Chiar dacă Kayden nu mai este cu noi, el mi-a dat putere să merg înainte și să înving boala. Am fost foarte fericită să fiu mamă, tot ce mi-am dorit a fost să am o familie. Dar eram speriată de ce urma să mi se întâmple”, declara Brianna, la vremea respectivă, pentru Daily Mail.

Un fenomen destul de rar s-a întâmplat după naştere. Tânăra se simţea din ce în ce mai bine, iar medicii i-au permis chiar să părăsească spitalul pe timpul zilei.

La câteva zile totul s-a ruinat şi Brianna a început din nou să se simtă rău. Aceasta a făcut un transplant de măduvă de la fratele ei, dar care a fost respins de corp, rămânăndu-i doar o singură opţiune, aceea de a urma tratamentul de specialitate prescris de doctori.

Cu timpul, Brianna nu a reuşit să răspundă pozitiv la tratament şi a încetat din viață.

“Frumoasa noastră Brianna a ajuns la finalul călătoriei ei pe pământ și s-a reîntâlnit cu micuțul ei, Kyden. Suntem devastați dar în același timp împăcați că nu mai are dureri, nu mai este nesigură de ceea ce va urma. Te iubim până la stele, zbori departe și ghidează-i pe cei care nu știu ce să facă pe această lume cu zâmbetul tău contagios”, a mărturisit sora tinerei.

Brianna Rawlings s-a stins la doar câteva zile după ce a împlinit 19 ani.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv https://www.dailymail.co.uk/home/index.html