DURERE şi LACRIMI pentru Gabriela Rîpan. A fost înmormântată într-un sicriu ALB şi condusă pe ultimul drum de sute de oameni

Tânăra Gabriela Rîpan, studenta care a murit într-un accident în Cluj, a fost înmormântată astăzi, iar sute de oameni au condus-o pe ultimul drum, la Suceava, scriu cei de la libertatea.ro citând observator.tv

Studenta și-a pierdut viața într-un accident înfiorător în localitatea Florești din Cluj, provocat de prietenul ei în noaptea de duminică spre luni.

Marcaţi de teribilul accident şi de dramatismul incidentului, sute de oameni au venit la cimitirul Parohiei „Sf. Vineri” din Suceava pentru a o conduce pe ultimul drum pe Gabriela Rîpan. Inedit a fost faptul că, slujba a fost oficiată de 10 preoți, după ce trupul neînsuflețit al tinerei de 20 de ani a fost depus la capela mortuară.

Datorită frumuseţii ei şi a faptului că era necăsătorită, studenta Gabriela Rîpan a fost înmormântată într-un sicriu alb, la cimitirul Parohiei Sf. Vineri din Suceava.

Gabriela Rîpan, era fiica afaceristului sucevean Vasile Rîpan şi a decedat luni dimineața, în urma unui accident produs în localitatea Florești, din apropiere de Cluj. Conform declaraţiilor polițiștilor din Cluj, la volanul autoturismului de lux, marca Mercedes, se afla Gabriela, şi Tudor Ştefan Cârjă, un tânăr de 19 ani.

loading...

Aflându-se pe raza localității Florești, tânărul ar fi efectuat o depășire neregulamentară, iar autoturismul scăpat de sub control a derapat.

Datorită vitezei excesive, autoturismul marca Mercedes, a lovit un stâlp de metal de pe marginea drumului, iar impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a rupt în două. În urma impactului, șoferul a fost rănit grav, iar tânăra de 20 de ani, pasageră în autovehicul, a murit pe loc.

Victima Gabriela Rîpan era studentă la Universitatea Babeș Bolyai, la Facultatea de Ştiințe Economice și Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca.

Sursă FOTO. Citiţi mai multeinormaţii pe portalul libertatea.ro