MASACRU! Un tânăr de 21 de ani şi-a ucis părinţii şi iubita, apoi pe fratele şi tatăl fetei, după care a fugit … VIDEO

Un tânăr de 21 de ani este suspectul principal iar poliţia din statul american Louisiana îl caută, pentru că ar fi ucis, cu sânge rece, cinci persoane, între care şi propriii săi părinţi, scriu cei de la observator.tv

Din declaraţiile poliţiştilor s-a stabilit că, părinţii tânărului au fost împuşcaţi mortal, numai că anchetatorii au putut vorbi cu unul dintre ei, înainte să înceteze din viaţă.

Muribundul le-a spus că vinovat ar fi tânărul Dakota Theriot în vârstă de 21 de ani, iar din acel moment, acesta a devenit suspectul principal al crimelor.

Celelalte trei victime sunt presupusa iubită a tânărului, un frate al ei şi tatăl lor. La crimă au asistat alţi doi fraţi, copii, pe care, însă, ucigaşul i-a cruţat.

Poliţiştii au stabilit că au fost două atacuri comise de un singur individ, în parohiile Ascension şi Livingston din statul american Louisiana, localităţi aflate la doar 113 km vest de oraşul New Orleans.

loading...

Imediat după comiterea crimelor, suspectul a reuşit să fugă, dar a fost identificat de poliţie şi dat în urmărire.

Poliţia a avertizat că fugarul este înarmat, fiind extrem de periculos.

Autorităţile cred că Dakota Theriot a trecut deja graniţa în statul vecin, Mississippi şi spun că el conduce o camionetă Dodge Ram din 2004.

Sursă VIDEO: WKRG Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv