Un bărbat şi-a PRINS SOŢIA cu AMANTUL în timp ce naviga pe Google Street View

O întâmplare destul de ciudată s-a petrecut de curând în Peru – Lima, atunci când un bărbat îndrăgostit până peste cap de soţia lui, căuta locaţii turistice frumoase, pentru a-şi duce consoarta să-i ofere câteva zile de relaxare totală. Dorind să vadă imagini de la locurile pe care tocmai dorea să le viziteze, acesta a apelat la serviciul Google Street View, scriu cei de la playtech.ro

Astfe, în acel moment, a ajuns să navigheze pe Street View și a început să se plimbe pe o alee încărcată de flori din Lima. Nu mică i-a fost mirarea când și-a identificat soția într-un cadru, pe o bancă, cu un bărbat necunoscut care stătea întins în poala ei.

Supărat tare pentru că descoperise acele imagini, soţul înşelat și-a confruntat soția și aceasta a confirmat autenticitatea imaginilor. Partea un pic tristă este că imaginile folosite în Street View erau destul de vechi, din anul 2013.

Ca urmare, relația surprinsă este posibil să se fi încheiat de mult timp. Din păcate, soțul dezamăgit a decis să-și părăsească soția după evenimentul cu pricina, finalitatea fiind un divorț dureros.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalulplaytech.ro

loading...