Un român şi-a obligat soţia de 23 de ani să se culce cu TIR-iştii, pentru că nu mai avea bani de benzină, să se întoarcă în România

O familie de români se întorcea din Anglia, iar în Italia, maşina lor a rămas fără pic de benzină în rezervor. Soţului i-a venit ideea ca să-şi ducă soţia într-o parcare destinată TIR-urilor, iar acolo să-şi vândă trupul şoferilor, pentru a face rost de bani, conform celor de la evz.ro citând observator.tv

Familia de români avea în acel moment în maşină şi pe băieţelul lor, acesta fiind martor la abuzul făcut de tatăl său.

Convins că totul se va rezolva, românul a ajuns pe autostrada A4 şi a căutat celebrele parcări pentru TIR-işti, iar acolo şi-a obligat sub privirile fiului lor, să meargă la şoferii de TIR să facă rost de bani. Soţia de 23 de ani, a mers cu trei şoferi, apoi a realizat că poate cere ajutorul angajaţilor unui restaurant, ceea ce a şi făcut.

Imediat au apărut poliţiştii la faţa locului, iar aceştia i-a găsit pe cei doi soți certându-se în limba română. Într-o engleză stricată, tânăra femeie le-a spus că trece cu soțul său printr-un adevărat calvar. Foarte supărată şi cu lacrimi în ochi, tânăra le-a spus polițiștilor că soțul a obligat-o să se prostitueze ca să cumpere benzină pentru pentru călătorie.

Demersul femeii s-a concretizat într-o plângere penală. Soțul este acum cercetat de autoritățile italiene în stare de libertate, iar tânăra şi băieţelul ei, au fost duşi într-un centru social pentru a fi cazaţi.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul evz.ro