ITALIA: un bărbat român de 35 de ani şi-a violat nepoata şi a lăsat-o însărcinată…

O faptă incredibil de ŞOCANTĂ, s-a petrecut în localitatea Fiumicino, lângă Roma. Un român de 35 de ani a fost arestat, pentru că și-a violat nepoata, fiica surorii sale. Fără să ştie nimeni, în urma violului, fata a rămas însărcinată.

Confruntat cu faptele reale, românul nu a recunoscut nimic, doar că testul ADN l-a dat de gol. Acum, el a încercat să se scuze în fața anchetatorilor spunând: ”eram beat, nu-mi amintesc nimic”, scriu cei de la stirileprotv.ro citând Il Messaggero.

Conforma datelor adunate la dosar, faptele s-au petrecut în luna august 2018. Într-o seară, românul s-a întors de la o petrecere în casa în care locuia împreună cu sora lui și fiica acesteia de 13 ani. Bărbatul s-a dus în camera nepoatei, pe care a violat-o, amenintând că îi va face rău dacă spune ceva.

După viol, de rușine și frică, fata nu a spus nimic. Însă, în luna decembrie, mama și-a dat seama că fiica ei este însărcinată și a luat-o la întrebări. Fiica i-a spus că a fost violată de unchiul ei, însă acesta a negat.

Femeia a sesizat autoritățile, după care a luat decizia ca fiica ei să facă avort, ocazie cu care s-au recoltat probe pentru testul ADN. Acesta a dovedit că fata nu mințea.

loading...

În aceste împrejurări, violatorul a fost arestat și va fi judecat de Tribunalul din Civitavecchia în regim de urgență.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
stirileprotv.ro