Cea mai nonconformistă poliţistă din România. Are trupul împodobit cu tatuaje şi publică fotografii în ipostaze provocatoare, dar decente …

Despre Atena Elena Bănuţ se poate spune că are vârsta de 30 de ani şi a devenit poliţistă în urmă cu zece ani, iar în prezent lucrează la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara, în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, scriu cei de la adevarul.ro

Îndrăzneaţa poliţistă se deosebeşte de colegele ei prin faptul că are tatuaje realizate pe corp şi se mândreşte cu ele pe reţelele de socializare.

Regula de bază obligatorie a poliţiştilor este aceea de a nu se vedea tatuajele în momentul când sunt îmbrăcaţi în uniformă, iar Atena Elena Bănuţ a avut grijă ca acestea să fie făcute pe coapse, piept şi spate.

Întrebaţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara au declarat că poliţista respectă normele interne şi nu are pobleme în ceea ce priveşte realizarea tatuajelor.

Atena Bănuţ este pasionată de fotografii în care se înfăţişează în ipostaze sexy, pe care nu ezită să le publice pe pagina sa de socializare. Întrebată de tatuaje, nu a dorit să facă precizări. „Eu nu sunt ipocrită şi ştiu că femeile îşi doresc admiraţia sexului opus. Le-aş spune fetelor să îşi urmeze visele şi să se pună pe ele pe primul loc, dar să nu îşi neglijeze cariera. Să aibă grijă de ele şi să investească în ele”, declara, tânăra, în 2016, pentru adevarul.ro.

loading...

Galerie FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
adevarul.ro.