IMPACT MORTAL! Două TIR-uri cu ŞOFERI ROMÂNI s-au ciocnit frontal iar aceştia au MURIT pe LOC

În această dimineaţă s-a petrecut un accident extrem de grav pe DN 6, în apropierea localităţii Slatina Timiş, după ce două TIR-uri s-au ciocnit frontal, motiv pentru care circulaţia în zonă a fost întreruptă, scriu cei de la newsromania.net

În urma teribilului accident, cei doi şoferi au fost declaraţi decedaţi de către autorităţile aflate la faţa locului.

“Accidentul a avut loc în această dimineaţă, pe DN6, în jurul orei 8,20, în apropierea localităţii Slatina Timiş, unde două TIR-uri s-au ciocnit frontal. În urma impactului, la unul dintre cele două TIR-uri a izbucnit un incendiu care a cuprins atât cabina, cât şi remorca. Ulterior, incendiul s-a propagat şi la cel de-al doilea TIR. Din nefericire, ambii şoferi au fost declaraţi decedaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin, Magdalena Tocmelea.

În momentul în care au sosit echipajele de salvare, s-a constatat că în accident a fost implicat şi un al treilea TIR. În acest caz, însă, nu sunt victime, fiind avariată doar remorca.

“Autovehiculele au fost îndepărtate pe o rază de o sută de metri. Unul dintre TIR-urile implicate în accident este înmatriculat în Cehia. Nu se cunoaşte, încă, încărcătura transportată de autovehiculele implicate în eveniment”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Adrian Jurjică, conform celor de la agerpres.ro

loading...

Pentru acţiunea de salvare a celor implicaţi in accident au intervin cinci echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Caransebeş. S-a acţionat cu două maşini de stingere, o descarcerare, o maşină de primă intervenţie şi comandă, un echipaj SMURD, unul al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi unul al IPJ Caraş-Severin.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
newsromania.net