ŞOCANT! Un JANDARM a găsit 50 de lei pierduţi de o fetiţă într-un supermarket din Slobozia şi a refuzat să îi înapoieze

Un caz destul de controversat care a ajuns la opinia publică din România, s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, într-un supermarket din Slobozia.

Jandarmul în cauză lucrează în cadrul Jandarmeriei Ialomiţa şi este cercetat de procurori, după ce ar fi găsit banii pierduţi de o fetiţă într-un supermarket, acesta cheltuindu-i pentru el.

Aflată la cumpărături în magazin, o fetiţă a pierdut o bancnotă de 50 de lei, iar când a realizat acest lucru, s-a întors să îi caute. Imediat, fetiţa a observat că banii au fost luaţi de un bărbat care îi băgase în buzunar.

Crezând că a găsit banii, fetiţa s-a dus la bărbat, care s-a dovedit a fi şeful Serviciului Logistic din cadrul IJJ Ialomiţa, şi i-a cerut să îi înapoieze bancnota, însă acesta a refuzat.

Conform celor de la observator.tv care citează ediţia independentonline.ro, se pare că jandarmul ar fi folosit banii pentru a-şi achita propriile cumpărături.

loading...

Copila și-a sunat imediat părinții care s-au adresat organelor abilitate, iar cazul a intrat în atenția polițiștilor.

Astfel, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt, iar când au descoperit că suspectul este militar au înaintat dosarul Parchetului Militar.

‘La momentul de față este deschis un dosar penal pe numele dumnealui, este o anchetă în desfășurare. Am colaborat și colaborăm în continuare cu Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița. În funcție de rezultatul acestei verificări se vor adopta măsurile legale!’, a explicat sublocotenentul Andreea Moise, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv