Un băieţel de 14 ani şi-a lăsat însărcinată, sora vitregă de doar 12 ani. Aceasta a născut un copil perfect sănătos …

Un caz ce a făcut vâlvă şi care a oripilat opinia publică, s-a întâmplat de curând în oraşul Perth di Australia. O tânără adolescentă în vârstă de 12 ani a născut un copil, după ce a fost lăsată însărcinată de către fratele ei vitreg în vârstă de 14 ani, scriu cei de la stiri.aiudeanul.ro citând Daily Mail.

Fata a intrat în travaliu, în casa ei din orașul Perth, unde copilul a și fost născut. Mămica și copilul au fost duși ulterior la spitalul King Edward Memorial, la începutul acestei luni. Atât mama cât și copilul sunt perfect sănătoși.

Fata a spus personalului medical că nu avea nici cea mai mică idee că era însărcinată. Ea a fost internată în Campusul de sănătate din Peel. Ulterior a fost externată împreună cu nou născutul și cazul a fost preluat de autorități. Comisarul de poliție Chris Dawson, a declarat că siguranța celor doi copii este acum foarte importantă.

“Este o situație delicată, sensibilă, dar suntem în primul rând preocupați să asigurăm mecanismele de susținere adecvate conform legilor în vigoare”, a declarat el pentru o publicație australiană.

Surse guvernamentale au declarat că situația este “complexă și tristă”. Membrii familiei sunt supărați după ce au aflat despre sarcină și nașterea copilului.

loading...

Autorităţile au declarat recent, că există o anchetă socială care acum este în curs de desfășurare, pentru a se stabili cine va răspunde de tutela bebelușului.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiri.aiudeanul.ro