ITALIA – Tânărul Andrei Filip de 22 de ani, a fost condamnat la 30 de închisoare după ce şi-a UCIS mama şi sora

În urmă cu trei ani de zile, mai bine spus, în data de 13 februarie 2016, o dublă crimă şoca întreaga comunitate din Italia. Este vorba despre un tânăr român de 22 de ani, care și-a ucis mama și sora, pe care le-a tranșat și apoi le-a aruncat trupurile într-un râu din apropiere de Verona, scriu cei de la mondonews24.it citând L’Arena

Povestea crimei:

În ziua fatidică de 13 februarie 2016, Andrei Filip şi iubita lui Loredana Negru, locuiau împreună la etajul superior al unei case din Via Teiolo. Pe atunci, Andrei avea vârsta de aproximativ 20 de ani şi lucra în agricultură, iar iubita lui avea doar 17 ani.

Mirela Bălan (mama) care lucra ca și badantă, nu suporta faptul că prietena băiatului ei locuiau împreună cu ei, motiv pentru care se iscau întotdeauna certuri între aceştia.

Într-una din zile, mama lui Andrei i-a spus fiului să părăsească casa împreună cu iubita lui, deoarece nu-i mai suporta. Acela a fost şi momentul în care Andrei s-a enervat atât de tare, încât a luat cuțitul și a lovit-o pe mama lui în zona gâtului omorând-o pe loc. Larisa, sora lui, văzându-şi mama întinsă pe jos într-o baltă de sânge, a încercat să-și lovească fratele, moment în care, Andrei a început să o strângă de gât până și-a dat ultima suflare.

loading...

Speriat de cele două crime comise şi ajutat de iubita lui Loredana, a tăiat cele două cadavre în bucăți și le-a băgat în saci. Profitând de întuneric și de ploaie, el sa urcat pe podul care leagă Albaredo de Ronco și a aruncat sacii în râul Adige, în apropiere de Verona.

Ca să fie oarecum acoperit de cele întâmplate, a doua zi a luat cardul mamei sale din care a sos bani și împreună cu prietena lui, a plecat în România.

Nu a trecut mult timp şi sora lui cea mare, Oana, care locuia lângă casa mamei sale Mirela, în urma unor telefoane date la care nu primea niciun răspuns, a mers şi a raportat la poliţie dispariţia mamei şi a surorii ei.

Ca totul sa fie ok din punctul de vedere al lui Andrei, acesta a revenit în Italia după numai trei zile de la abominabila crimă şi a început să-şi ajute sora cea mare, la căutarea mamei și a surorii lui.

Deoarece poliţiştii au intrat la bănuială şi Andrei era unul dintre suspecţii principali, acesta a fost supus unui interogatoriu amplu, până a cedat nervos şi a recunoscut totul …

Nu a trecut mult timp şi la suprafaţa râului, a fost găsit trupul fără viaţă al mamei lui. Cadavrul micuţei Larisa, însă, nu a fost găsit niciodată. Cu dovezile pe masă, procurorii italieni au reuşit în prima instanţă să-l condamne pe Andrei la închisoare pe viață, numai că, în urma recursului, pedeapsa s-a redus la 30 de ani.

Tânăra Loredana Negru, iubita lui Andrei, a fost şi ea condamnată în primă instanță pentru că l-a ajutat Andrei, dându-i cuțitul să-și înjunghie mama, dar a primit totuşi o reducere de pedeapsă (anul trecut a fost condamnată la 14 luni de închisoare) deoarece ar fi ajuta doar în a tranșa în bucăți trupurile și a ascunde cadavrele.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul mondonews24.it