Mihai Căldăraru, Preşedintele Asociaţiei MicNews a primit Diplomă de Merit din partea Primăriei Roman

Recunoscut pentru activitatea de ajutorare a celor care fac parte din categoriile sociale defavorizate, Mihai Căldăraru a primit recunoştinţa celor de la Primăria Municipiului Roman din Judeţul Neamţ.

Această Diplomă primită, pe lângă recunoaşterea meritelor aduse în activitatea social-filantropică a comunităţii oraşului Roman, îl motivează pe Preşedintele de la MicNews, să continuie activitatea de ajutorare a celor defavorizaţi.

Contactat, Mihai Căldăraru a promis cât mai multe astfel de activităţi de acest gen, şi îi roagă pe cei care sunt dispuşi, să sponsorizeze în continuare comunităţile de persoane defavorizate.

Mihai Căldăraru, le mulţumeşte din suflet acelor oameni care au răspuns afirmativ la buna desfăşurare a acţiunilor de binefacere întreprinse până în acest moment, de către Asociaţia MicNews din Bucureşti.

loading...

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Ultima Oră! Mihai Căldăraru a fost numit oficial Director General la Direcţia Generală Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din România - Ştiri de Actualitate!
  2. Mihai Căldăraru a fost numit Director General la Direcţia Generală Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din România » Vocea Olteniei

Comments are closed.