În loc de o partidă de AMOR şi senzaţii TARI, un pensionar din Timişoara s-a ales cu “praful de pe tobă”

Mai în glumă, mai în serios, pensionarul a păţit-o rău de tot. Acţiunea s-a întâmplat destul de repede şi a avut un deznodământ nedorit de către pensionar. Mai bine zis, omul era într-un local din zona Parcului Poporului, unde băuse bine şi nu prea era atent cu portofelul care era doldora de bani, scriu cei de la antena3.ro citând tion.ro.

Pensionarul trebuia să plece a doua zi din ţară şi s-a gândit că poate avea parte de ceva senzaţii tari pe ultima sută de metri, astfel că s-a lăsat ademenit de o femeie și de o adolescentă care i-au promis o partidă de amor de vis.

Doar că atunci când au ajuns la locul întâlnirii, pensionarul a avut parte de o altfel de surpriză.

A fost atacat de un bărbat, care i-a furat toți banii din portofel. Nici mai mult, nici mai puțin de 3.900 de euro.

„În fapt, la data de 25 ianuarie a.c., în jurul orelor 00.00, cel în cauză, ar fi deposedat prin violenţă un bărbat, de 67 de ani, de un portmoneu, ce conținea suma de 3.900 de euro și acte personale, în timp ce se deplasa pe Bd-ul 3 August 1919 din municipiu, fiind însoţit de o minoră de 16 ani şi o femeie, de 37 de ani, ce l-au atras într-un loc favorabil sustragerii banilor de către bărbatul, de 35 de ani”, au transmis, oficial, reprezentanții IPJ Timiș.

loading...

Tâlharul a fost prins, de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale și reținut apoi pentru 24 de ore. Cele două femei sunt și ele cercetate acum pentru complicitate la tâlhărie.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul antena3.ro