IMPACT MORTAL! O familie întreagă a fost nimicită la Dumbrăveni. Tatăl şi fiica de 20 de ani au murit pe loc, iar mama şi fiica de 16 ani sunt în stare gravă

O tragedie greu de închipuit s-a întâmplat aseară pe Drumul Naţional 14, între Mediaş şi Sighişoara. Familia formată din părinţi şi două fete, s-au gândit să mearga la Cluj pentru că fiica cea mare dorea să se înscrie în toamnă la facultate, scriu cei de la observator.tv

Deplasându-se spre direcţia de întoarcere acasă, şoferul mergea cu viteză şi, la un moment dat, a vrut să depăşească o altă maşină, a pierdut controlul volanului şi a lovit o dubiţă. În urma nenorocirii, tatăl de 45 de ani şi fiica cea mare de doar 20 de ani, au murit pe loc.

Mama, 45 de ani, şi cealaltă fetiţă de 16 ani, au scăpat cu viaţă, dar au fost grav rănite. Tânăra care şi-a pierdut viaţa avea planuri mari. Se întorceau cu toţii de la Cluj, unde studiaseră ofertele facultăţilor. Mai aveau 30 de kilometri până acasă, când drumul li s-a sfârşit brusc.

Sora mai mică şi mama, care se aflau pe bancheta din spatele autoturismului, au avut mai mult noroc. Ele au fost transportate la spital. Şi şoferul dubei a fost rănit

“Pe un tronson în curbă la dreapta, un șofer, în vârstă de 45 de ani, din județul Mureș, care conducea pe sensul Mediaș – Sighișoara, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă de 61 de ani, din județul Alba.”, trasmit reprezentanții IPJ Sibiu. În urma impactului, a fost acroșată și mașina din spatele autoturismului condus de șoferul din Mureș.

loading...

Sursă FOTO. citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Accident GRAV în Suceava! Două persoane au MURIT pe loc, iar alte 7 au fost rănite, în urma impactului dintre un microbuz și o autoutilitară - Ştiri de Actualitate!
  2. Un PREOT şi SOŢIA lui au murit pe loc, într-un GRAV ACCIDENT de circulaţie. Cei doi se întorceau de la Ierusalim și se îndreptau spre casă - Ştiri de Actualitate!

Comments are closed.