Mariana de 19 ani a fost omorâtă în Italia, într-un mod incredibil de dur. Criminalul a fost identificat şi arestat… VIDEO.

Într-o zi a lunii mai 2016, pe un câmp de lângă Salerno era găsit trupul aflat în descompunere al tinerei Mariana Tudor Szekeres de 19 ani. În momentul în care au sosit anchetatorii, aceştia s-au speriat de modul cum Mariana a fost omorâtâ, deoarece, se pare că fusese atât de tare strânsă de gât încât era aproape decapitată, scriu cei de la observator.tv

După aproximativ trei ani de cercetări, poliţia din Salerno l-a identificat şi arestat pe criminalul româncei Mariana Tudor Szekeres. Acesta este un bărbat de 39 de ani din Salerno, iar acum este acuzat că a ucis-o pe românca de 19 ani, care se pare ca practica prostituţia.

Individul este de asemenea, acuzat şi judecat pentru uciderea unei alte prostituate, din Bulgaria, crimă pe care ar fi comis-o în august 2016, în Pagani.

Fata, care practica prostituţia în Italia, nu avea lângă ea acte, iar legiştii au prelevat probe ADN pentru a-i stabili cu exactitate identitatea.

Se pare că fata a fost ucisă cu cel puţin două săptămâni înainte de a fi găsită, iar din cauza animalelor sălbatice şi a umidităţii crescute trupul ei s-a descompus aproape complet.

loading...

Din acest motiv, medicii nu şi-au putut da seama dacă ea a fost bătută înainte de a fi strangulată. Ei bănuiesc însă că, înainte de a fi omorâtă, tânăra a fost violată.

Mariana Tudor Szekeres venise în Italia împreună cu soţul ei, cu trei luni înainte să fie ucisă.

Sursa VIDEO: Liratv Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv

https://youtu.be/GT32D2apLgs