Badantă de 51 de ani arestată în Italia, pentru că îşi bătea, scuipa şi insulta bătrâna pe care trebuia să o îngrijească.

Românca Livia Ştefănoiu de 51 de ani a fost angajată anul trecut, pe 7 noiembrie, să o îngrijească pe Rosa Piccolo, o femeie de 89 de ani din Napoli, care nu se putea deplasa din cauza unei fracturi de bazin, scriu cei de la newsromania.net citând adevărul.ro

Badanta venită din România, în loc să aibă grijă de bătrâna italiancă, acesta o bătea, o scuipa şi o insulta, umilind-o zi de zi. Pentru început, Nunzia Onorato, fata bătrânei a observat că de când fusese angajată românca, mama sa era din ce în ce mai deprimată.

Într-una din zile, după ce şi-a vizitat mama, a ieşit pe uşă, dar nu s-a îndepărtat, ci a tras cu urechea, încercând să distingă ce se întâmpla în casă. Presa locală din Napoli a relatat faptul că, aceata a rămas şocată când a auzit urlete şi zgomote de lovituri, iar când a intrat în casă a descoperit că mama ei era roşie de la loviturile încasate şi plângea.

Imediat, femeia a pus mâna pe telefon, iar cazul a ajuns la Poliţie. Românca a fost arestată în scurt timp şi va fi judecată la un tribunal din Napoli.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul newsromania.net