ITALIA – Executat în STIL MAFIOT! Un tânăr român de 27 de ani, a fost împuşcat cu trei gloanţe în cap… VIDEO

O întâmplare deosebit de tragica s-a petrecut în Italia, în noaptea de miercuri, în jurul orei 20.00. Tragedia a vut loc la Leini, în nordul localităţii Torino, atunci când românul de 27 de ani, pe numele lui, Teodor Buduianu, s-a certat în curtea casei cu Michele Prima de 56 de ani, instalator şi proprietar la locuineţi în care stătea acesta, scriu cei de la observator.tv

Publicaţia locală Il Canavese scrie că la un moment dat, Michele Prima a intrat în casă şi a ieşit de acolo înarmat cu un pistol de calibrul 22 de mm. S-a apropiat de Teodor şi a tras de aproape, trei gloanţe, direct în cap.

Gloanţele trase de italian, l-au lovit pe român în tâmpla dreaptă şi acesta a căzut în curte, într-o baltă de sânge. Vecinii au alertat poliţia şi ambulanţa şi românul a fost transportat la spital în stare critică, şansele lui de supravieţuire fiind rezervate. Medicii veniţi la faţă locului se luptă din răsputeri să îl ţină în viaţă.

După cum scrie sursa citată, Michele Prima a declarat poliţiştilor că nu a vrut să tragă şi pistolul s-a descărcat accieental. Bărbatul a fost arestat şi s-a deschis o anchetă penală.

Sursă VIDEO. Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv

loading...