ŞOCANT! O femeie a fost mâncată “de vie”, de către porci. A căzut în coteţul lor după ce a suferit o criză epileptică

În timp ce îşi hrănea porcii, o biata femeie a fost mâncată „de vie” de porci, după ce s-a prăbuşit în coteţul lor, în urma unei crize de epilepsie, scriu cei de la ciao.ro

Presa locală a scris despre femeia al cărui nume nu s-a făcut cunoscut, faptul că s-a dus să-şi hrăneasca porcii, însă a leşinat sau a suferit o criza epileptica, potrivit raportului poliţiei.

Observând ca este vulnerabilă, porcii au atacat-o, i-au mâncat complet faţa, urechile şi umerii. Femeia, care locuia în Udmurtia, Russia, a murit după ce a pierdut o cantitate mare de sânge.

Soţul ei grav bolnav, a văzut că soţia lui lipseşte şi a mers să o caute. S-a dus şi a găsit-o parţial devorată în coteţul porcilor. Poliţia a spus că nu a mai întâlnit un caz similar ca acesta de foarte mulţi ani.

Un purtător de cuvânt al Comitelului Regional de Investigaţie a spus: „În acest caz, a fost solicitat avizul experţilor criminalişti. Scopul este să stabilească circumstanţele şi motivele pentru care aceasta tragedie s-a întâmplat”, potrivit Mirror.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ciao.ro