Un PREOT a lăsat o familie cu MORTUL în STRADĂ, pentru că a fost nemulţumit de câţi BANI a PRIMIT

O întâmplare incredibilă avea să trăiască o familie din satul Zurbaua, comuna Dragomirești-Vale în timpul unei înmormântări. Un preot din județul Ilfov a lăsat o familie cu mortul în stradă și a dispărut, pe drumul către cimitir, scriu cei de la observator.tv

Neamurile mortului venite să-l conducă pe ultimul drum, îl acuză pe preotul din sat că le-a cerut tuturor bani pentru înmormântare, sub forma unor taxe de groapă, de înmormântare sau de capelă. Pentru ca totul să fie dus la extrem, chiar şi femeia care vindea lumânări în biserică, le-a cerut oamenilor bani pentru curățenie.

Familia celui decedat a povestit că preotul i-a amenințat inclusiv că nu va face înmormântarea dacă nu va primi suma necesară.

Pe drumul de la biserică către cimitir, oamenii s-au trezit singuri, cu mortul în stradă, după ce preotul a dispărut.

‘Părintele o luase înainte, cu mașina, nemulțumit de banii primiți. Noi am rămas cu mortul în drum. Atunci am trimis un băiat după el să îl cheme înapoi și l-am rugat politicos să meargă odată cu mortul și să mai zică și el ceva din când în când. Nu avea nicio carte la el, nici cadelniță, nu-ți dădeai seama care din mulțime era preot’, a declarat unul din membri familiei defunctului.

loading...

La insistenţele rudelor, preotul a avut până la urmă bunăvoinţa şi s-a întors pentru a conduce cortegiul funerar către cimitir, iar înmormântarea s-a încheiat fără alte incidente.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv