Accident GRAV la Timişoara! Un bărbat a ZBURAT cu maşina pe şosea, băgându-şi soţia şi copiii de 7 şi 9 ani în spital

Aseară, a avut loc un accident foarte grav pe drumul care duce de la aeroportul Traian Vuia către Timişoara. Fără să respecte nicio regulă de circulaţie, şoferul se afla în maşină alături de soţia sa şi de cei doi băieţi de 7, respectiv 9 ani, fiind nevoie doar de o manevră greşită ca totul să se năruie în câteva secunde, scriu cei de la observator.tv

Participanţii la trafic s-au declarat îngroziţi de accident şi nu-şi explică neatenţia şoferului. Femeia a fost aruncat la zeci de metri prin parbriz, băieţii au fost scoşi cu descarcerarea din autoturism.

După o serie de depăşiri periculoase pe linie continuă, martorii spun că a pierdut controlul şi a intrat frontal într-un stâlp aflat pe marginea opusă a drumului. Autoturismul a fost apoi proiectat în doi copaci şi în cele din urmă s-a răsturnat.

În urma impactului, femeia de 33 de ani a fost aruncată din maşină la câţiva metri, iar copii şi tatăl lor au avut nevoie de intervenţia echipajelor de la descarcerare.

Doar mama a scăpat cu leziuni uşoare, ceilalţi trei membri ai familiei fiind în stare gravă. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv