ITALIA! Românca Alexandra de 33 de ani a fost ATACATĂ BRUTAL de mai mulţi bărbaţi, la ea în apartament

Un caz deosebit de grav s-a petrecut în Cremona, regiunea Lombardia, când o româncă a depus o plângere la poliţie şi a postat pe pagina ei de Facebook, mai multe fotografii care o arată umflată şi plină de vânătăi.

Anunţată, poliţia din Cremona, investighează un atac brutal comis împotriva unei dansatoare românce. Tânăra de 33 de ani a fost bătută de mai mulţi bărbaţi care au dat buzna peste ea în apartamentul aflat pe strada Volturno, scriu cei de la observator.tv citând ilgazzettino.it.

În urma investigaţiilor făcute, românca noastră le-a declarat carabinierilor, că mai multe persoane necunoscute au pătruns, miercuri, în apartamentul ei, şi au lovit-o fără milă. Tânăra femeie le-a mai povestit carabinierilor că a văzut doar umbra a doi bărbați, după care nu-și mai amintește nimic.

“Nu-mi amintesc nimic, doar umbra a doi bărbați și apoi, când m-am trezit, era plin de sânge peste tot”, a declarat femeia, potrivit presei locale din Italia. Alexandra, lucrează ca dansatoare în cluburi de noapte, a fost dusă cu ambulanţa la Spitalul Maggiore din localitate şi a fost externată a doua zi, joi, 7 februarie.

Carabinierii au realizat că atacul brutal al tinerei s-a putut realiza în două circumstanţe, prima ipoteză fiind aceea că a fost victima unei răzbunări, dar nu este exclusă nici varianta unui atac, având drept scop tâlhăria, mai ales că din poşeta Alexandrei lipsesc 200 de euro.

loading...

Poliţia cercetează cazul pentru a identifica agresorii. Anchetatorii verifică şi imaginile susprinse de camerele de supraveghere de pe stradă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv