O mamă din Constanța ne roagă să o ajutăm să-și găsească copilul: ,,Vă rog, ajutați-mă, sunt disperată”

Ultima ORA! Minor de 12 ani din Constanta gasit ratacind pe strazile din Braila

Dupa mai multe serii de cautari soldate cu esec, minorul a fost depistat pe strazile municipiului Braila, batand din poarta in poarta. Find intrebat pe cine cauta si de ce este singur pe strazi, acesta a spus ca e din Constanta si s-a ratacit in Braila. Imediat a fost anuntata familia baiatului care a si plecat spre Braila pentru a il aduce acasa, scriu cei de la infobraila.ro

Disperare pentru o familie din Constanța! Un copil în vârstă de 12 ani din Tuzla, județul Constanța este dat în urmărire națională, după ce a dispărut de la locuința părinților. Mama băiețelului a lansat un apel disperat pe rețelele de socializare pentru găsirea fiului ei: ,,Vă rog,  ajutați-mă, sunt disperată”, scriu cei de la a1.ro

Potrivit anunţului postat pe Facebook, copilulul de 12 ani se numeşte Ciprian-Petruţ Asăvoaia şi a dispărut, ieri, de acasă, din localitatea Tuzla.

„Vă rog,  ajutați-mă, sunt disperată. Băiatul meu, Asavoaia Petrut -Ciprian în vârstă de 12 ani a dispărut de acasă de ieri .Vă rog, dacă îl vedeți, să sunați la nr. de telefon 0720317206 sau la cea mai apropiată secție de poliție. Vă rog, distribuiți” ,se arată în postarea femeii.

Femeia a apelat şi la ajutorul Poliţiei. Astfel, poliţiştii l-au dat în urmărire pe băiat.

loading...

Minorul are constitutie atletică, înălțime de aproximativ 1,55 – 1,60 m, ten masliniu, ochi albaștri și par negru tuns scurt. La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu o geacă de fâș portocalie-maro, pantaloni de trening albaștri, pantofi sport negri cu elemente albe.

Din verificări a rezultat faptul ca persoana dispărută a fost văzută ultima oara in compania unui alt minor, care este cunoscut polițiștilor cu repetate plecări de acasa.

Polițiștii constanteni au demarat activitățile pentru găsirea minorului”, se arată într-un comunicat al Poliţiei, potrivit observator.tv.

Articolul a fost PRELUAT INTEGRAL. Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro