Poliţiştii din Ilfov au ÎMPUŞCAT un HOŢ, care a fost declarat MORT, doar că, acesta a INVIAT în drum spre morgă

O situaţie inedită a fost trăită pe bune de către un echipaj de poliţişti din Ilfov. Mai bine zis, în data de 5 februarie 2019, în jurul orei 20.45, un echipaj de poliţiştii se aflau într-o misiune de filaj a unei grupări de hoţi care acţiona în zona Snagov, scriu cei de la somaxtv.com

După ce poliţiştii au identificat maşina hoţilor, le-au făcut semn să oprească, însă şoferul speriat probabil, a accelerat puternic şi a încercat să fugă.

A urmat o urmărire ca-n filme până în apropierea satului Dimieni din Ilfov, unde hoţii au abandonat maşina şi au luat-o la fugă printre case. În acel moment, poliţiştii au tras mai multe focuri în plan vertical, pentru a-i opri pe fugari, însă ulterior au tras în direcţia hoţilor.

În urma incidentului, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Buftea, a fost nimerit de unul din gloanţele trase de poliţişti, aparent în picior. Cu toate că fugarii au încercat să-i improvizeze acestuia un garou pentru a-i opri sângerarea abundentă, tânărul a căzut inconştient în faţa unei case şi nu a mai putut continua fuga, fiind găsit de către poliţişti, conform observator.tv

Anchetatorii au chemat o ambulanţă, iar medicii l-au găsit pe tânăr fără puls, motiv pentru care au început manevrele de resuscitare. Pentru că tânărul nu a răspuns la manevrele de resuscitare, medicii l-au declarat mort.

loading...

Astfel, hoţul a fost băgat într-un sac pentru cadavre şi transportat cu o maşină de la Medicina Legală la morgă. Pe drum, tânărul împuşcat la Dimieni şi-a revenit şi a început să se zbată, motiv pentru care angajaţii de la Medicină Legală l-au dus la spital, unde acesta a mai trăit doar câteva ore, iar într-un final a fost declarat mort.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul somaxtv.com