REVOLTĂTOR! O femeie de 63 de ani a MURIT cu zile, pentru că nu a avut BANI de ŞPAGĂ la MEDIC

În România anului 2019, după ce salariile din sistemul de sănătate au fost majorate “substanţial”, există medici pentru care “lăcomia” depăşeste graniţile bunului simţ şi fără pic de ruşine, încalcă Jurământul lui Hipoctrate.

Un caz deosebit de grav a atras atenţia opiniei publice, iar cetăţenii acestei ţări sunt revoltaţi de deciziile unor medici, care nu-şi exercită meseria aşa cum trebuie, pentru ca nu au primit aşa zisa “şpagă”, din partea celor bolnavi.

O femeie de 63 de ani se simţea foarte rău şi a ajuns la Spitalul Judetean Targu Jiu. Aceasta prezenta simptome de pneumonie acută. Medicii de la camera de gardă a spitalului au consultat-o, dar au decis sa predea cazul unui medic specialist, scriu cei de la ciao.ro

Ajunsă la medicul specialist, acesta ar fi cerut şpagă femeii. Deoarece bătrâna de 63 de ani nu avea bani, medicul nu s-a uitat la ea. Ba mai mult, medicul a scris in documentele medicale că nu a putut efectua consultul din cauza salarizării necorespunzătoare.

Presa locala din Târgu Jiu a facut ceva investigaţii şi a aflat că medicul câştigă 15.000 de lei pe lună. După ce a refuzat să consulte pacienta, femeia a rămas internată la Secția de Terapie Intensivă a spitalului.

loading...

Cazul ei a fost preluat de un alt medic. Din nefericire, îngrijirile acordate prea târziu nu i-au salvat viaţa. Femeia de 63 de ani din Gorj a murit de pneumonie acută, informează antena3.ro

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ciao.ro