Ultima Oră! Mihai Căldăraru a fost numit oficial Director General la Direcţia Generală Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din România

La sfârşitul săptămânii trecute, doamna Riccio Daniela, preşedintele Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale, anunţa faptul că domnul Mihai Căldăraru, a fost numit în funcţia de Director General al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului România (DGASPCR – AEDOPS), conform intactmedianews.ro

Prin această numire, activitatea domnului Mihai Căldăraru a fost recunoscută oficial, iar implicarea în acţiunile umanitare va fi de acum înainte cel puţin la fel de intensă, fiind axată cu preponderenţă pe ajutorarea copiilor aflaţi în dificultate.

Consiliul director al Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale, a validat numirea lui Mihai Căldăraru în funcţia de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului România (DGASPCR – AEDOPS).

Colaborarea cu această Asociaţie a început cu mulţi ani de zile în urmă, dar datorită activităţii intense a lui Mihai Căldăraru, aceasta nu a mai fost productivă. Cu toate acestea, Doamna Riccio Daniela şi-a dat seama de puterea de muncă a lui Mihai Căldăraru, de priceperea acestuia în ceea ce priveşte derularea proiectelor ce ţin de Protecţie Socială, si fără să stea pe gânduri, l-a primit cu braţele deschise în rândurile Asociaţiei pe care o conduce.

Citiţi mai multe informaţii despre atribuţiile si activitatea Directorului General al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului România (DGASPCR – AEDOPS).

loading...