O tânără a făcut DRAGOSTE doar după CĂSĂTORIE. În NOAPTEA NUNŢII a avut un șoc: “Nu mă așteptam la asta”

O problemă destul de intimă a fost expusă de o tânăra de 27 de ani, pe reţeaua de socializare Reddit, după ce soțul ei a convins-o să facă dragoste abia după căsătorie, motivând că este „de modă veche”, scriu cei de la clickpentrufemei.ro citând dailymail.co.uk

În noaptea nunții însă, femeia a avut parte de un adevărat șoc. Imediat şi-a dat seama că a fost păcălită de iubit să facă sex doar după căsătorie şi că ceva este în neregulă cu el.

Ea a povestit tuturor de pe reţeaua de socializare, că s-au cunoscut în urmă cu un an și după 6 luni au decis să se și căsătorească. Dorința bărbatului a fost să aștepte noaptea nunți, iar ea a acceptat, fără să se gândească o clipă, că bărbatul ar putea avea ceva de ascuns.

În noaptea nunţii, proaspăta soţie a descoperit că soţul ei avea “un micropenis”, în loc de unul “mare” sau normal.

Simțindu-se trădată, femeia a apelat la sfaturile internauților, iar postarea ei a devenit în scurt timp virală.

loading...

„Când am văzut, am reacționat de parcă totul ar fi fost în regulă. Mă simt mințită. Nu m-am așteptat la așa ceva”, a scris femeia pe internet.

Fiind o tânără “normală” şi destul de pudică, a recunoscut că nu știe nici cum să abordeze subiectul şi nici dacă are dreptul să fie supărată.

Părerile celor care i-a citit povestea au fost împărțite. Unii au criticat-o pentru că s-a căsătorit după doar un an de relație, în timp ce alții au subliniat că problema este, de fapt, una de neîncredere.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
clickpentrufemei.ro