Zina Dumitrescu a renunţat să mai lupte pentru viata ei! “Se degradează pe zi ce trece, nu știu ce o să se întâmple cu ea, unde o să ajungem”.

“Doamna modei românești” sau “mama Zina”, aşa cum o numesc apropiaţii, trece prin momente grele. Starea de sanatate a Zinei Dumitrescu se inrautateste pe zi ce trece si apropiatii nu se asteapta ca ea sa mai vrea sa traiasca. Se pare ca Zina Dumitrescu ar avea grave probleme de sanatate si ca medicii sunt reticenti in ceea ce o priveste, scriu cei de la ciao.ro

“Mama Zina” are respectabila vârstă de 82 de ani şi de curând, a fost internata in spital pentru efectuarea unui set de analize, deoarece a avut stări de greață și nu putea mânca absolut deloc.

La externare lucrurile nu arata deloc bine pentru ea. Imediat dupa ce a plecat de la spitalul Elias, Zina Dumitrescu a fost transportata inapoi la azilul din Ghermanesti, unde locuieste de mai bine de 7 ani.

Deși rezultatele au ieșit destul de bune, Zina Dumitrescu nu mai are deloc putere, se degradează pe zi ce trece, mai pe scurt, anii își spun cuvântul.

Nu își mai dorește să lupte pentru viața ei, nu mai vrea să depună nici un efort pentru a trăi. Nu se simte deloc bine, nu mai este în parametrii ei normali. Am fost zilele trecute cu ea și și-a făcut analizele și toate au ieșit destul de bune, nu a stat internată, dar anii își spun cuvântul. Vârsta vorbește de la sine, nu mai are deloc putere. Nu mai este ea! Nu mai are nici poftă de mâncare, se degradează pe zi ce trece, nu știu ce o să se întâmple cu ea, unde o să ajungem”, a declarat, Ioan Casian, scriu cei de la cancan.ro citând Click.ro.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ciao.ro