VIDEO – O fetiță de 13 ani paralizată, în scaun cu rotile, a fost VIOLATĂ de TATĂL ei vitreg, după care a NĂSCUT o FETIŢĂ

Un caz deosebit de grav s-a întâmplat în Dâmboviţa. Mai bine spus, o minoră de 13 ani cu dizabilitati fizice şi intelectuale, a născut o fetiţă. Se pare că tatăl ei vitreg ar fi tatăl copilului nou născut.

Fetiţa născută este perfect sănătoasă, dar sub greutate, fiind internată la terapie intensivă, scriu cei de la news24agd.ro citând ediţia ziarului Strada.

De4oarece se bănuieşte că tatăl bebelușului ar fi chiar părintele vitreg al minorei, polițiștii au deschis o anchetă, dat fiind situația dificilă a mamei minore, aceasta având acum doar de 13 ani şi suferă de un handicap fizic și intelectual, motiv pentru care nu poate să-și îngrijească copilul.

Bebeluşul a fost născut la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, iar faptul că minora are acest handicap fizic, îi face pe poliţişti să creadă că tatăl vitreg ar fi putut profita de ea, lăsând-o gravidă.

Tătăl vitreg ar putea fi acuzat de poliţişti, la infracțiunea de relații sexuale cu un minor, agravată.

loading...

La sesizarea reporterului special de la NEWS 24 AGD, Alberto Daniel Gruia, echipa de investigaţii a ziarului Strada, s-a deplasat la Spitalul Judeţean Târgovişte, a luat legătura cu mama şi fetita, dar şi cu doamna Marcela Iordache, director la Asistenţă Socială Târgovişte.

NOTĂ: Pentru mai multe clarificări, urmăriţi în exclusivitate declaraţia acesteia cu privire la acest caz.

Sursă FOTO. Sursă VIDEO: RoTv Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul news24agd.ro