Un PREOT şi SOŢIA lui au murit pe loc, într-un GRAV ACCIDENT de circulaţie. Cei doi se întorceau de la Ierusalim și se îndreptau spre casă

Ieri de dimineaţă, pe DN 21, la ieşirea din Slobozia Nouă, în judeţul Ialomiţa, un preot și soția lui au fost victimile unui grav accident de circulaţie.

Autoturismul acestora a intrat pe contrasens și s-a izbit puternic de o autoutilitară.

Conform celor de la observator.tv care citează ediţia locală a ziarului Tulcea Noastră, preotul implicat în accident, slujea în comuna tulceană Peceneaga.

“În timp ce un bărbat de 51 de ani, conducea un autoturism pe Drumul Național 21 din direcția Slobozia către Brăila, la ieșire din Cartierul Slobozia Nouă ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 38 de ani, din județul Brăila. În urma impactului, autoutilitara a părăsit partea carosabilă în stânga sensului său de mers. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto de 51 de ani și a unui pasager aflat în autoturismul condus de acesta, o femeie de 50 de ani. Conducătorul auto de 38 de ani a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, se arată într-un comunicat al IPJ Ialomiţa.

Conform sursei citate, cei doi soţi aterizaseră cu doar câteva ore înainte pe aeroportul Henri Coandă, în urma unei călătorii de la Ierusalim, şi se îndreptau spre casă.

loading...

P.S. Visarion a ţinut să precizeze că ”se îndreptau de la Ierusalimul pământesc, la Ierusalimul Ceresc”.

“Păcat de aşa necaz. Părintele era un om bun şi era iubit de toată lumea. Vestea a căzut peste oameniii din localitate ca un fulger. Dumnezeu să îi odihnească în pace, pe amândoi”, a declarat primarul comunei Peceneaga, citat de Tulcea Noastră.