MOARTE SUSPECTĂ? – Un tânăr de 35 de ani din Târgu Jiu, a MURIT pe SCAUNUL FRIZERULUI

Aseară, într-o frizerie din Târgu Jiu, tânărului Alex în vârstă de 35 de ani, i s-a făcut rău în momentul când s-a aşezat pe scaunul frizerului. După doar câteva momente, tânărul a leşinat şi cei aflaţi în incinta frizeriei au sărit să îl ajute. Chemaţi de urgenţă, la faţa locului au ajuns poliţiştii şi medicii de la ambulanţă, scriu cei de la observator.tv

Medicii chemați la fața locului au încercat aproape o oră să-l resusciteze, însă eforturile lor au fost în zadar.

„Am fost solicitați pentru o persoană inconștientă. Când am ajuns noi, tânărul era în stop cardio-respirator. Am început manevrele de resuscitare. Ne pare foarte rău, dar cu tot efortul nostru de aproape o oră, n-am reușit să-l readucem la viață”, a explicat medicul Maria Boncea.

Un martor aflat în apropierea victimei a declarat pentru ediţia online pandurul.ro următoarele: „Numai ce se pusese pe scaun să se tundă, să pună prosopul pe el și deja a și făcut infarct. Nu a căzut, a rămas pe scaun. A apucat să spună că îi e rău. Fata nici n-a apucat să-i pună prosopul pe gât. Au încercat băieții să-l ajute, să-l salveze, dar n-au mai putut să-i facă nimic”

„În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se fac verificări pentru moarte suspectă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv