O PROFESOARĂ de 34 de ani din Alba Iulia a fost arestată, după ce a făcut amor cu un elev de CLASA a VIII-a

Totul a plecat de la câteva poze compromiţătoare, care circulau în şcoala unde profesoara preda limba engleză, fiind distribuite chiar de adolescentul de 14 ani, implicat în relaţie. Astfel, a ieşi la iveală un caz deosebit de grav, după ce s-a aflat că între profesoară şi minor, ar exista o relaţie “mai intimă”, scriu cei de la a1.ro citând adevărul.ro.

Inculpata are 34 de ani şi este profesoară la Școala Gimnazială din comuna Săliștea. Aceasta a fost reținută de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru faptul că ar fi întreținut relații intime cu un băiat de clasa a VIII-a, care are doar 14 ani.

Cei care se ocupă de acest caz, au precizat că sesizarea anchetatorilor a venit din partea reprezentanţilor şcolii. Profesoara ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minorul de trei ori, în perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019.

În cazul în care va fi găsită vinovată, femeia va petrece până la zece ani de închisoare, întrucât fapta ei este agravată de faptul că minorul se afla în educarea acesteia, respectiv îi era profesoară la şcoala respectivă.

“Poliţia s-a sesizat în urma unor informaţii primite din comună, că profesoara ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani. Ea a fost reţinută şi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. S-a luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.”, a declarat cms. Cristian Mărginean, reprezentantul IPJ Alba.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalula1.ro