A fost ÎMPUŞCATĂ de SOŢ direct în INIMĂ. Victima avea 35 de ani şi era mamă a doi copii, un băiat de 14 ani şi o fetiţă de 12 ani.

Un caz incredibil s-a întâmplat în localitatea Fărcaşa din judeţul Neamţ. Tânăra Gabriela se certase cu soţul ei şi sătulă de scandalurile repetate şi bătăile încasate de la acesta, acum trei săptămâni a plecat de acasă, la părinţi, în acelaşi sat. Bărbatul nu i-a permis să ia şi copiii cu ea, sperând astfel că Gabriela se va întoarce acasă, scriu cei de la stiriletale.com citând observator.tv

Tragicul eveniment a avut loc la locuința socrilor din comuna Farcașa. Din primele informații, apelul la „112” a fost făcut de cineva din familie, în jurul orei 20:10.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț și un echipaj TIM. Când a ajuns la fața locului, echipajul SAJ a constatat decesul femeii.

Din primele cercetări, reiese faptul că Gabriela, a fost împuşcată de soţ chiar în casa părinţilor ei, unde se refugiase ca să scape de bărbatul violent. Acesta s-a dus la casa socrilor şi a tras în ea de aproape, cu o armă artizanală de vânătoare.

Femeia a fost lovită în piept, în inimă, şi a căzut pe podeaua casei fără suflare. Gabriela avea 35 de ani şi era mama a doi copii, un băiat de 14 ani şi o fetiţă de 12 ani.

loading...

După ce a lăsat-o fără suflare, prăbuşită la pământ, criminalul a scris un bilet în care îşi cere iertare de la cei doi copii şi a dispărut.

Gheorghe Zănoagă de, 42 de ani, a fost prins în jurul orei 1.30, ascuns pe munte într-un adăpost pentru animale. Avea arma crimei asupra lui. Imediat ce a fost ridicat, el le-a spus poliţiştilor că se simte foarte rău şi a fost dus la spital pentru investigaţii.

Din ancheta crimei de la Farcaşa, coordonată de procurorul Stelian Olteanu, a rezultat că Gheorghe Zănoagă şi-a premeditat acţiunile, motiv pentru care va fi dus la arest, sub acuzaţie de omor calificat. Bărbatul a scris o scrisoare de 5 pagini, pentru copiii săi, cărora le cerea iertare şi îi sfătuia ce să facă şi ce să vândă ca să se poată descurca.

Scrisoarea părea a fi a unui om care vrea să-şi încheie socotelile cu viaţa, cu precizarea că nu vrea înmormântare cu preot, doar că Zănoagă nu a avut curajul să se împuşte, aşa cum îşi propusese şi a fost capturat în viaţă. El era agitat şi furios că nevasta, pe care o bănuia de infidelitate – şi din acest motiv aveau numeroase certuri şi bătăi reciproce, scriu cei de la zch.ro

Gheorghe Zănoagă va ajunge în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Este cercetat penal pentru omor. Trupul femeii ucise a fost transportat la Medicina Legală pentru necropsie.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul zch.ro