ITALIA – Românul Valeriu Ciochinică, de 43 de ani, a MURIT într-un GRAV accident de mașină. Toţi colegii de muncă îl îndrăgeau: ”Ne vei lipsi foarte mult!”

Toţi cei care locuiau în comuna Cortona îl cunoşteau pe românul Valeriu Ciochinică. Acesta era un om îndrăgostit iremediabil de localitatea Cortona, iar moartea lui a îndurerat toată comunitatea unde el locuia, scriu cei de la gazetaromaneasca.com

Românul de 43 de ani, se întorcea de la muncă, de la la fabrica Menci di Montecchio Vesponi, fiind în autoturismul său marca Alfa Romeo 159.
După ce a trecut de un lung șir de curbe, a ieșit de pe șosea și mașina a căzut într-o râpă, iar impactul i-a fost fatal.

Teribilul accident s-a petrecut luni dimineața, când încă era întuneric afară, bărbatul tocmai terminase lucrul în tura de noapte. Mașina sa a ieșit de pe partea carosabilă, într-o curbă, și a plonjat într-o râpă. Un trecător a observat urmele lăsate de pneuri pe asfalt, a văzut maşina căzută în râpă şi a anunţat imediat echipajele de urgenţă.

Publicaţia locală La nazione, scrie despre românul nostru într-un mod plin de respect, fiind cunoscut de locuitorii din Cortona ca fiind un mare iubitor al localității, numindu-l, ”Un român îndrăgostit de Cortona”.

Anchetatorii presupun că omului i-ar fi fost rău sau a încercat să evite un animal care îi ieșise brusc în față.

loading...

Iată mesajul postat de colegii de la fabrica unde lucra:

”Era o persoană deosebită, foarte educată și respectoasă, un excelent muncitor. Un gând deosebit către copilul său, condamnat să crească fără un tată atât de afectuos și drăgăstos. Ne vei lipsi foarte mult!”

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul gazetaromaneasca.com