VIDEO – Scene ŞOCANTE în Anglia cu UCIDEREA interlopului Sorin Brăileanu. Trei români vinovaţi au primit pedepse grele

Totul s-a întâmplat în ziua de 12 noiembrie 2017, în Ilford, estul Londrei, atunci când în urma unei răzbunări, Săndel Șerbu zis Sorin Brăileanu, în vârstă de 36 de ani, a fost lăsat să moară pe stradă, după ce a fost bătut cu sălbăticie, scriu cei de la ziarulromanesc.net citând Daily Mail.

După ce ancheta a fost finalizată, autorităţile au făcut publice imaginile video de pe camerele de supraveghere, cu momentul crimei. În imaginile video surprinse, se observă clar, cum atacatorii lovesc victima de zeci de ori, fără milă, cu bâte și răngi de fier.

Săndel Șerbu ieşea dintr-un magazin din Ilford, acesta fiind urmărit de mai mulţi bărbaţi înarmaţi cu arme albe. Imediat a fost atacat de urmăritori, fiind bătut numai în cap, cu bâte și răngi de fier.

O ambulanță care trecea din întâmplare prin zonă i-a speriat pe atacatori, care s-au făcut nevăzuţi. Șerbu a fost dus la spital în stare critică și a murit după câteva ore.

loading...

Un prieten era în mașină și îl aștepta, dar atacatorii i-au spus să rămână acolo, altfel va fi și el ucis, conforma celor de la Daily Mail.

Pe imagini se vede cum Șerbu a reușit să fugă câțiva metri, dar a fost prins de cei trei criminali și apoi lovit cu sălbăticie, doar în zona capului.

Săndel fusese supravegheat de grup și urmărit de trei mașini, iar atacatorii au năvălit asupra lui atunci când l-au considerat vulnerabil, potrivit Poliției Metropolitane.

Atacatorii au fugit pe jos și apoi s-au urcat într-un BMW 4×4 negru aparținând lui Ionuț Vasile.

Sursă VIDEO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din strainătate, pe portalul ziarulromanesc.net