Contra unor favoruri sexuale, badantele Veronica şi Ramona, sunt acuzate că au lăsat fără BANI un GENERAL italian

Un caz ce parcă seamănă cu multe altele, dar la un nivel mult mai bine gândit, s-a petrecut în Italia, în ultimii ani de zile. Conform celor de la stiridiaspora.ro care citează ilrestodelcarlino.it, două românce sunt chemate în faţa instanţei, începând cu data de 27 februarie, la Bologna. Româncele cunt acuzate că i-ar fi lăsat conturile goale unui bătrân de 90 de ani, luându-i aproximativ 100.000 de euro.

Bătrânul general în vârstă de 90 de ani, are doi copii care au depus cel puțin patru plângeri, începând cu anul 2013 şi până astăzi, la carabinieri și la procuratură, „dar pare imposibil să-l eliberăm pe tatăl nostru de persecuția acestor femei fără scrupule”.

Iată povestea spusă de apropiaţii păgubitului:

Soţia unui fost general italian a suferit un atac cerebral, și a avut nevoie de îngrijire. Familia a angajat-o ca îngrijitoare pe Veronica B. (52 de ani).

Românca S. a recomandat familiei italiene și o prietenă, pe Ramona (37 de ani).

loading...

„Căutam o îngrijitoare, iar la biserica ne-a fost recomandată această Veronica. Ea a devenit imediat dezinteresată în a o îngriji pe mama, încercând în schimb să ajungă în patul tatălui meu, care, în ciuda vârstei înaintate, încă suferă după șarmul feminin. Desigur, intenția îngrijitoarei a fost de a-i lua banii, ceea ce a reușit să facă foarte bine”, spune unul dintre fiii generalului.

Veronica a observat slăbiciunea generalului pentru sexul frumos şi a crezut de cuviinţă să profite cât poate de mult. Astfel, ea a împrumutat de la bătrân suma de 25.000 de euro, pe care nu i-a mai restituit. În anul 2013, aceasta a fost data afară din casa bătrânului.

În anul 2014 s-a întâmplat să moară soţia generalului, iar de atunci cele două badante au continuat să-l viziteze pe bătrân, cu toate că aveau depuse la poliţie o grămadă de plângeri făcute de copii acestuia.

„În ciuda faptului că a fost dată afară, femeia asta și amicele ei au continuat să vină să-l viziteze și să-l fure de bani, abuzând de starea lui și de sensibilitățile lui față de ele”, a precizat unul dintre fii.

Pentru a face faţă celor două badante, bătrânul lua în mod regulat Viagra, fapt ce a dus la degradarea stării de sănătate a acestuia şi implicit a unui infarct.

Conforma declaraţiilor date de copiii generalului la poliţie, se pare că suma sustrasă de românce de la tatăl lor a ajuns la aproximativ 100.000 de euro.

De teamă că tatăl lor va fi cu totul sărăcit, fiii săi au făcut apel la justiție, iar româncele vor fi judecate sub acuzația de fraudă.

„Tatăl nostru în mod clar nu este conștient de ceea ce face… Am denunțat toate aceste fapte organelor competente, dar aceste femei nu au renunțat, par imposibil de îndepărtat”, a încheiat unul dintre fiii bătrânului italian.

Imaginea nu este una reală, dar reprezentativă – Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul stiridiaspora.ro