Denisa de 8 anişori, a MURIT FULGERĂTOR în faţa bunicii. Mama ei a decedat după ce a născut-o, iar tatăl nu a recunoscut-o niciodată.

Momente tragice într-o familie de oameni simpli şi oneşti din comuna vasluiană Dimitrie Cantemir. Denisa avea doar 8 anişori şi era crescută de bunicii ei, după ce mama ei a decedat la câteva luni după ce o născuse, iar tatăl nu a recunoscut-o niciodată, scriu cei de la observator.tv citând vremeanoua.ro

În ultimile zile, Denisa a stat acasă cu bunicul ei, deoarece bunica a fost internata în spital. Fetiţa s-a plâns bunicului cu o zi înainte de tragedie că nu se simte bine, iar luni, când bunica ei a venit de la spital, i-a spus şi ei că îi e rău. Aceasta a rugat-o pe bunică să îi dea câteva dulciuri să mănânce şi să bea un suc.

Bunica i-a ascultat dorinţa fetiţei şi a mers în sat la un magazin pentru a-i cumpăra tot ceea ce îşi dorea Denisa. Nu a trecut mult timp şi în jurul orei 16:00, bunica a observat că starea fetiţei era tot mai rea. A început să vomite un lichid verzui, apoi a căzut, scrie sursa citată.

Ambulanţa a ajuns la locuinţa bunicilor Denisei, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru micuţă, declarând decesul.

Medicii vor stabili cauza morţii după autopsie.

loading...

Denisa era elevă în clasa a treia şi în urma ei a rămas un ocean de durere şi multe semne de întrebare legate de moartea ei fulgerătoare.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv