O româncă BOMBĂ SEXY din Barcelona VREA să fie CUCERITĂ doar de BOGAŢI, ceilalţi fiind prea SĂRACI

Mădălina este românca din Barcelona / Spania, care îşi refuză pretendenţii pentru că sunt prea săraci. Românca noastră este considerată o bombă sexy, în al doilea mare oraş ca mărime din Spania. Aceasta este de meserie coafeză şi participă la emisiunea First Date, fiind comparată cu Pamela Anderson.

Mădălina a fost protagonista ediţiei din această săptămână a emisiunii First Date, având o întâlnire cu un tânăr spaniol la un restaurant din Barcelona. Nu este prima dată când românca îşi căuta dragostea în acest show de televiziune, numai că şi acum, a treia oară, ea a plecat singură acasă, din acelaşi motiv: bărbatul venit la întâlnire e prea sărac, scrie observator.tv citând okdiario.es.

Sergio, tânărul spaniol, care a venit să o cucerească acum pe Mădălina e antrenor personal de fitness la Madrid, cântă la chitară şi adoră fotbalul.

Sergio a plăcut-o pe româncă, dar s-a trezit că nu corespunde standardelor impuse de aceasta. “Mie îmi place bărbatul care mă tratează bine şi, mai presus de orice, să plătească mese la restaurante scumpe şi călătorii de lux.”, a spus Madie.

loading...

Ce s-a întâmpla de fapt? Cei doi viitori amorezi, au mers la un restaurant şi au luat masa împreună. În momentul când a trebuit să fie plătită consumaţia din restaurant, Sergio a luat nota şi i-a spus Mădălinei: “Sunt 30 de euro, 15 dai tu, 15 eu. E regula mea la prima întâlnire, jumate-jumate”. În acel moment, Mădălina a explodat: “Am mâncat în cele mai scumpe restaurante din Barcelona, chiar şi un meniu de 100-200 de euro, şi n-am plătit vreodată.”

Deoarece românca nu avut bani la ea, arătându-i geanta goală lui Sergio, bărbatul a plătit toată nota. La finalul emisiunii, românca s-a confesat anfitrionilor: “Dacă ar fi avut bani, plătea cu cardul şi nici nu îndrăznea să îmi spună să îmi plătesc partea.”

Ediţia online a publicaţiei 20minutos.es scrie că Mădălina i-a cerut lui Sergio să îi arate ce ceas are la mână şi a acceptat să continue întâlnirea când a văzut că acesta poartă un Rolex. Dar la final, ea a spus despre el: “Nu ne mai vedem, cred că e un băiat de cartier şi nu e de nasul meu. Eu vreau un bărbat inteligent, care are cultură, care ştie să vorbească femeilor.”

Românca noastră este o femeie foarte pretenţioasă şi nu s-a ferit să recunoască faptul că iubeşte luxul, iar marea ei dragoste sunt banii.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul observator.tv