Românca VIORICA BURTEA de 34 de ani a MURIT într-un spital din Ferrara. Până acum nimeni nu i-a revendicat corpul

Ultima ORĂ! Viorica Burtea nu mai are pe nimeni la Sinaia, unde s-a născut pe 1 septrembrie 1984. În schimb, la Câmpina au fost descoperiți socrii, copiii (unul de 15 ani, celălalt de 14) și cumnații. Rudele aflate în viață n-au vrut să audă de repatrierea Vioricăi, potrivit libertatea.ro.

„Am cerut informații la poliția din Sinaia, care mi-a confirmat că femeia se născuse în localitate, la data de 1 septembrie 1984, dar că ultimul domiciliu figura la Câmpina. Acolo am găsit familia din partea soțului, adică socrii, cumnații și cei doi copii, de 14 și 15 ani. Din partea ei, nu mai există nicio rudă, părinții fiind decedați. Rudele cu care am reușit să iau legătura mi-au spus că nu vor să mai știe nimic de ea, nu vor să participe la transferul corpului și nici s-o înmormânteze. O căutaseră de ani de zile, în 2016 apelaseră chiar la o emisiune tv din Italia, dar nu au dat de ea”, a declarat Alina Cărăbuș, reprezentanta firmei Casa Funerară Diaconu, care a căutat urma femeii decedate.

„Din anul 2011 îi pierduseră orice urmă, iar de copiii ei nu mai întrebase nimic. Despre soțul ei ne-au spus că e la închisoare. O situație cu adevărat complicată”, a mai spus Alina Cărăbuș.  

Reprezentanții Primăriei din Ferrara au acceptat ca românca să fie înmormântată în Italia. 

„Împreună cu ei ne vom ocupa de toate necesare înhumării. Familia ei va trebui să semneze că e de acord cu acest lucru”, a mai declarat Alina Cărăbuș. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro

loading...

——————————————————————————————————————–

Un eveniment deosebit de tragic s-a întâmplat în Italia, atunci când românca VIORICA BURTEA, de 34 de ani, a decedat în spitalul Sant’Anna di Cona din Ferrara.

Din primele informaţii, românca noastră a decedată în urmă cu 10 zile, iar de atunci, nimeni nu i-a revendicat corpul.

Mai multe persoane au publicat pe paginile Facebook, o fotografie cu o carte de identitate emisă în Italia, care aparține româncei, poate cineva o va recunoaşte.

Cazul a fost preluat și de presa locală italiană, care totodată a lansat un apel cititorilor, cu rugămintea de a încerca să găsească vreo rudă sau vreun amic al decedatei.

Publicaţia gazetaromaneasca.com a primit pe adresa de e-mail a redacției, precum și pe pagina de Facebook, mai multe mesaje de la persoane care solicită aducerea în atenţia opiniei publice acest caz şi distribuirea datelelor româncei decedate.

Românca decedată se numește VIORICA BURTEA, avea 34 de ani, născută la Sinaia, în anul 1984 (nu se înțelege bine luna), rezidentă la MOLINELLA, viale Enrico Toti, ochi verzi și păr negru.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul gazetaromaneasca.com