Românul George Ciortan de 22 de ani din Iaşi a MURIT, spulberat pe o trecere de pietoni din Londra

Sfârşit tragic pentru un tânăr român de 22 de ani din Iaşi. În data de 17 februarie 2019, în jurul orelor 19.00, George Ciortan a fost lovit în timp ce traversa strada, pe o trecere de pietoni aflată într-o intersecţie din Ilford, în estul Londrei. Datorită rănilor grave suferite în urma accidentului, tânărul a decedat.

Din primele cercetări, românul a fost lovit de un autoturism marca BMW X5, scriu cei de la observator.tv citând ediţia publicaţiei Ilford Recorder. Victima teribilului accident este din Iaşi, iar mama lui este copleşită de durerea pricinuită de dispariţia prematură a fiului său.

Imediat după accident, la faţă locului a ajuns un echipaj medical, dar aceştia au decis că starea românului este una foarte gravă şi a fost trimis cu un elicopter, la un spital de urgenţă. Câteva ore mai târziu, reprezentanţii spitalului anunţau decesul tânărului George Ciortan.

Conform Essex Live, şoferul a oprit la locul tragediei, după impact şi este cercetat în stare de libertate. Accidentul este anchetat acum de poliţia londoneză, care a adresat şi un apel către martori, pentru a furniza informaţii despre cum s-a petrecut totul.

Pe trotuar, lângă locul impactului, prietenii şi rudele lui George au lăsat un altar cu lumânări, flori şi fotografii ale victimei.

loading...

Mesajul mamei românului

Moartea românului a fost confirmată şi de mama sa, într-o postare pe Facebook. În mesaj, ea face şi un apel de ajutor, pentru repatrierea tânărului, pentru a fi înmormântat în România.

“Având doar vârsta de 22 de ani, fiul meu a decedat în urma unui accident de maşină (pur şi simplu a fost lovit de un BMW Seria 5, în timp ce dorea să traverseze strada pe trecerea de pietoni, duminică. După ce a luptat pentru viaţa lui timp de mai multe ore, inima lui a cedat, pierduse mult sânge. (…) Un înger cu suflet curat pe care Dumnezeu a decis că vrea să îl aibă lângă el”, a scris în mesaj mama tânărului.

Trupul neînsufleţit al lui George este în prezent la morga Spitalului The Royal London Hospital.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv