Un tânăr din Spania este acuzat că şi-a UCIS mama şi a tranşat-o, după care a MÂNCAT-O împreună cu CÂINELE

Într-un cartier din Spania, de câteva săptămâni bune, vecinii nu o mai văzuseră pe doamna Maria Soledad Gomez. Fiind suspicioşi şi plini de neîncredere faţă de fiul ei Alberto Sanchez Gomez, de meserie chelner, acum şmer, aceştia au alertat organele de poliţie, scriu cei de la observator.tv

Imediat, poliţiştii au ajuns la dresa indicată şi l-au găsit pe tânărul Alberto Sanchez Gomez, în vârstă de 26 de ani. Acolo, agenții au găsit mai multe părți ale unui corp omenesc în șase casereole mari, în apartamentul din Madrid în care cei doi locuiau. Organele vitale lipseau, iar parte din intestine erau aruncate la gunoi.

Astfel, fapta incredibilă cu privire la acest caz a ieșit la iveală, fiind relatate în presa spaniolă, deși oamenii legii nu au precizat cum s-a produs crima. “Mama e înăuntru. Moartă. Eu și câinele am mâncat-o”

Datorită dovezilor găsite la faţa locului, tânărul din Spania a fost arestat, pentru că le-a mărturisit polițiștilor că și-a tăiat mama în 1.000 de bucați și a dat-o de mâncare la câine. Agenții l-au arestat imediat, iar acum bărbatul urmează să fie adus în fața judecătorilor.

Conform anchetei, tânărul era dependent de droguri și alcool. Amicii acestuia au declarat că, în ultima perioadă, obișnuia să stea pe băncile din parcuri și să bea cu persoanele fără adăpost.

loading...

Tânărul și-ar fi omorât mama în urmă cu o lună. Surse din cadrul poliției au dezvăluit că ucigașul ar fi gătit mai multe părți din trupul mamei sale, pe care le-a mâncat sau le-a dat câinelui său. De altfel, atât la prima confruntare cu polițiștii, cât și la interogatoriu, Alberto Sanchez Gomez nu a trădat nicio emoție.

Potrivit abc.es, acesta era cunoscut ofițerilor din Madrid după ce fusese reținut în mai multe rânduri pentru violență domestică asupra mamei sale.

Vecinii susțin că femeia avea adesea răni, însă dădea mereu vina pe câine.

Alberto Sanchez Gomez este în cursul unei evaluări psihiatrice și va rămâne în arest pe tot parcursul procesului.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv