VIDEO cu înalți preoți care vin la slujbă cu MAŞINI de LUX. Acestă FILMARE a fost virală pe Facebook, dar a fost ŞTEARSĂ.

O înregistrare video cu câțiva preoți care ajung la o slujbă cu un autoturism de lux a devenit viral pe Facebook.

Potrivit obiectivdesuceava.ro , ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Ioachim, arhiepiscopul Romanului și Bacăului, și PS Damaschin Dorneanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților au ajuns cu două mașini de lux, sâmbătă, la slujba de târnosire a Bisericii ”Sfânta Cuvioasă Parascheva” din comuna Baia, județul Suceava.

Filmarea a fost postată pe Facebook și distribuită de mii de ori. Ulterior, clipul a fost șters de pe Facebook, dar nu înainte de a fi descărcat de mai mulți utilizatori.

De asemenea, conform sursei citate, printre cei mai importanţi oameni ce au donat bani pentru ridicarea acestui lăcaş de cult se numără şi omul de afaceri Gigi Becali.

Cei trei ierarhi au sosit la Baia la bordul unor autovehicule de lux, ce au atras atenţia localnicilor, care s-au arătat uimiti de faptul că preoţii s-au deplasat la Baia cu maşini extrem de scumpe. Astfel, in spatele unor călăreţi îmbrăcaşi în costume populare, înaltele fete bisericesti au descins pe ulitele de la Baia de la bordul unei limuzine de epocă şi a unui luxos Audi.

loading...

„Dumnezeu să mă ierte, dar ce maşini au popii, parcă au muncit pe şantier în străinătate. Mi-e ruşine de ne­ruşinarea lor”, a spus Elena Bistricianu, o femeie venită la slujba de sfinţire.

„Am crezut că e vreo nuntă cu manelişti. Strigător la cer”, s-a arata revoltata enoriaşa Valentina Cantoriu. „E frumos călare pe măgar, dar parcă tot mai bine-i în limuzină”, a râs de lipsa de măsura a ierarhilor Monica Avram.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul obiectivdesuceava.ro